Search found 5 matches

by Allan_Ravn
Fri Jun 05, 2020 11:40 am
Forum: Introductions
Topic: Bluetooth and full link problem
Replies: 58
Views: 19249

Re: Bluetooth and full link problem

Mdalprato wrote:
Fri Jun 05, 2020 9:35 am
Suuuppper.
Thanks and have a great day :)
Image
Image
Image
by Allan_Ravn
Fri Jun 05, 2020 9:26 am
Forum: Introductions
Topic: Bluetooth and full link problem
Replies: 58
Views: 19249

Re: Bluetooth and full link problem

Mdalprato wrote:
Fri Jun 05, 2020 9:17 am
Thanks cool, thanks a lot :)
Sorry for bothing you but can you just tell me which is the new firmware version ?
In Italy the dealer didn't gave to me any new update so far ...
Thanks :)
I'm currently on the job, but i'll upload images of the updated version numbers when I get home :)
by Allan_Ravn
Fri Jun 05, 2020 9:07 am
Forum: Introductions
Topic: Bluetooth and full link problem
Replies: 58
Views: 19249

Re: Bluetooth and full link problem

Any news ? Did the update solved ? Firmware number ? i got the update yesterday, it took the dealership 2 days to get it updated in coorporation with the danish Seat importer Semler. So far i've noticed that the build in navigation and bluetooth connection starts much faster when turning on the ign...
by Allan_Ravn
Thu May 14, 2020 2:14 pm
Forum: Introductions
Topic: Bluetooth and full link problem
Replies: 58
Views: 19249

Re: Bluetooth and full link problem

I've just been notified by the danish seat importer that an update for the infotainment system has have been made available. that fixes the problem with navigation and bluetooth (and some menu items) not working intermittently when starting the car, resulting in having to press and hold the radios p...
by Allan_Ravn
Wed Sep 04, 2019 2:34 pm
Forum: Introductions
Topic: Bluetooth and full link problem
Replies: 58
Views: 19249

Re: Bluetooth and full link problem

I have the exact same problem. When it happens - typically after the car has been turned of over the night I cant launch Navigation nor open the Car settings and Bluetooth wont work. If i fully restart the infortainment system by keeping the power button pressed for 10 secs, it works just fine again...